Vedeževanje Rubikon zanesljivo že od leta 1996

Koliko vprašanj primernih za vedeževanje vas muči vsak dan?

Vsako vprašanje ima, ali točen odgovor, ali dober nasvet. Vedeževanje vam lahko razširi obzorje in usmeri na pravo pot. Izkoristite to možnost.

Naj vam pomagamo z odgovori in svetujemo. Običajno že vedeževanje (pogovor) z osebo, ki ima izkušnje, naprimer na področju čustev ali partnerskih odnosov, razsvetli temačno obzorje, ki se je pred tem zdelo nerešljivo. Odprite se, pogovorite se in ob zaključku telefonskega pogovora bo svet in življenje lepši. Boste videli.

 

Vse od leta 1996 je Rubikon zaupanja vreden, zanesljiv vir za osebno svetovanje. Danes je Rubikon med vodilnimi za vedeževanje in tarot ter vam z neposredno telefonsko linijo omogoča takojšen jasnoviden nasvet v živo z različnimi profili svetovalcev. Ljubezenske, denarne ali poslovne težave. Šola ali zdravje.

 

Vedeževanje preko Rubikona je varno in zaupno. Če niste popolnoma zadovoljni, nam prosim to sporočite. Rubikon ima namreč smernico popolnega jamstva glede zadovoljstva strank.

 

Z odgovornostjo omogočamo vedeževanje tradicionalno. To pomeni, da v prvi vrsti pomagamo. Etično in moralno ne glede na okoliščine in skušnjave. Takšno vizijo in poslanstvo opravljamo tudi še danes, po skoraj 20 letih delovanja. Tudi tako, da omogočamo brezplačno vedeževanje. Omogočamo tudi vedeževanje Moneta s priljubljenim plačilom preko mobilnih telefonov ali preko položnice.

 

Ena od osnov vedeževanja je tarot. Kot pripomoček tarot svetovalci Rubikona uporabljajo redno ter stalno izpopolnjujejo njegovo tehniko. Ni sicer tarot edini pripomoček za vedeževanje. Vsaka vedeževalka ali vedeževalec namreč uporablja istočasno še nekaj drugih tehnik celovitega videnja, da lahko usmeri na primerno pot. Med njimi izstopajo astrologija, numerologija in kitajski horoskop.

 vedezevanje rubikon

 

POKLIČITE

 

090 64 20

Rubikon svetuje od leta 1996. V tem času smo odgovorili na preko 300.000 telefonskih klicev.

 

SMS vedeževanje je tudi eden od načinov kako lahko stopite v kontakt z nami. Pošljite SMS s ključno besedo RUBIKON + "VAŠ ROJSTNI DATUM" + "VAŠE VPRAŠANJE" + "VAŠE IME" na številko 3040. Cena SMS odgovora je 2,49€.

 

Za vse tiste, ki prebirate horoskope pripravljamo ob ponedeljkih poseben tedenski horoskop kateri je kombinacija različnih mnenj sodelavcev Rubikona. Tedenski horoskop napiše več različnih oseb nato pa ga sestavimo za vsako znamenje posebej kar pomen zanimivo kombinacijo različnih napovedi, ki ni nujno, da se ujemajo ena z drugo.

 

Zakaj bi torej zaupali Rubikonu? Predvsem zaradi kvalitete, etike in morale, ki je temelj za uspešno vedeževanje. V trenutnih časih to mnogo velja pa naj se sliši še tako naivno. Mnogim ni za zaupati, nam lahko. Preizkusite. Pokličite.

 

Za takojšen in najhitrejši dostop do svetovalcev prosim pokličite 090 64 20. Tudi ponoči. Med vikendi in prazniki.

 

Lahko nas kličete 50% ceneje. 0,98 € za minuto pogovora namesto 1,99 € prek 090. Prvi pogovor je lahko brezplačen in brez obveznosti. Za informacije glede cenejših klicev in nakupa minut prosim pokličite 051 964 040 (Moneta, kreditne kartice, UPN nalog). Za brezplačno vedeževanje in tarot pokličite 051 964 088 (trenutno cenejših in brezplačnih klicev ne omogočamo.)

 

Prisrčno vabimo, da se pogovorite z zaupljivimi svetovalci Rubikona in sprejmete povabilo, da postanemo del skupne Sončne strani prihodnosti. Ne pozabite, od leta 1996 smo tu predvsem, da vam pomagamo. Pokličite.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme