Zanesljivo vedeževanje

Skoraj ni človeka na svetu, ki si ne bi kdaj zaželel pogleda v prihodnost. Skozi zgodovino je vedeževanje oziroma prerokovanje vedno pomenilo pogled v prihodnost, le da se je s tem v daljni preteklosti ukvarjal zelo ozek krog ljudi (šamani, čarovniki, astrologi). V nekaterih obdobjih je bilo vedeževanje celo prepovedano in strogo kaznivo.

Danes lahko vse, kar se dogaja, razdelimo na duhovni in zemeljski nivo. Vse, o čemer razmišljamo, je duhovni, kar se dogaja okoli nas, pa je oprijemljiv materialni zemeljski nivo.
Preden pa se karkoli zgodi na materialnem nivoju, se mora vsaka naša misel formirati v nas samih. Šele potem se prenese na materialni zemeljski nivo.
Duhovni nivo je tisto, kar mislimo in s tem oblikujemo prihodnost nas samih, naših bližnjih in okolja nasploh.
To, kar mislimo, smo. Oblikujemo nek vzorec in si sami z namero, ki je bodisi pozitivna, optimistična, lahko pa tudi negativna, oblikujemo usodo.

Vedeževanje je v osnovi iskanje odgovorov na vprašanja prihodnosti, kdaj tudi preteklosti in sedanjosti, ki jih s samim poznavanjem dejstev in logičnim sklepanjem ne moremo najti. Vedeževanje je mogoče prakticirati na veliko različnih načinov ter v zelo različnih oblikah.

Ena zelo zanimivih oblik vedeževanja v preteklosti, ki pravzaprav niti ni pravo vedeževanje, je nekaj izvedeti z določenim dejanjem, ki se mu pripisuje poseben pomen. Še danes denimo poznamo obred metanja šopka na porokah, kar naj bi določilo tisto žensko, ki se bo naslednja poročila. Podobno so v preteklosti vedeževali z metanjem čevlja, včasih pa skušamo ljudje na ta način tudi kdaj v šali prerokovati razplet in izid nekih dogodkov.

Če so ta dejanja resnično zelo energetsko podprta in pri njih sodelujejo intuitivno pronicljivi posamezniki, lahko sicer tudi taki obredi dajejo pravilne odgovore.


vedezevalec izvaja tarot vedezevanjePravo vedeževanje pa je seveda precej bolj zapleteno, pri čemer lahko tudi v okviru tega govorimo o različnih zahtevnostih. Vedeževanje lahko izvajamo z različnimi pripomočki, in sicer vedežujemo iz kart, kave, zrnja, domin, dlani in raznih drugih nosilcev simbolov.

Pomembno pri tem je, da ti pripomočki prinašajo določena sporočila, ki jih vedeževalec ali vedeževalka zna pravilno povezati in interpretirati. Simboli sami po sebi namreč le redko kaj povedo in imajo v različnih okoliščinah tudi različne pomene.


Morda je naša usoda že določena, mi pa jo lahko samo malo presvetlimo, odkrijemo, poiščemo pomoč, da nam bo pot skozi življenje lažja.

Vedeževanje je videnje in predvidevanje prihodnosti človeka skozi vesolje . Za vedeževanje v živo nas pokličite po telefonu na Rubikon 090 64 20.

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme