Vedeževanje po telefonu

vedezevanje po telefonuVedeževanje po telefonu je zelo specifična oblika vedeževanja. Pri Rubikonu vedeževanje po telefonu prakticiramo že od leta 1996, zato veljamo za pionirje na področju telefonskega vedeževanja. Ta vloga je sicer na začetku pomenila večjo obremenitev, saj se nismo imeli od koga učiti, vendar pa nam danes dolgoletne izkušnje na področju vedeževanja po telefonu prinašajo mnoge prednosti pred drugimi telefonskimi vedeževalci. Med tem ko smo vedeževanje po telefonu sami in brez pomoči razvijali, smo se učili iz lastnih napak in tako danes vemo za vse skrite pasti telefonskega vedeževanja.

Pri vedeževanju po telefonu morata vedeževalec oziroma vedeževalka do tistega, ki mu prerokujeta, dostopati posredno. Neposredni pretok energij je namreč pri vedeževanju po telefonu oviran zaradi razdalje. Tako je zaznavanje vibracij tudi bolj kompleksno, zahteva višjo raven koncentracije in seveda tudi višjo raven sposobnosti. Pri telefonskem vedeževanju je treba dajati poudarek na tiste impulze, ki so pri vedeževanju po telefonu dosegljivi. Dosegljivost zgolj določenih področij pa zdaleč ni pomanjkljivost, čeprav bi to morda pričakovali. Koncentriranje na univerzalna sporočila in izločanje energetskih sporočil tistega, ki mu vedežujemo, je lahko velika prednost. Tako namreč ne prihaja do motenj s strani želja, pričakovanj in fiksacij, vedeževalka oziroma vedeževalec pa se lažje osredotočita na sporočila, ki jih dajejo karte ali pa drugi pripomočki, s katerimi si pomagata pri vedeževanju po telefonu.


Vedeževanje je videnje in predvidevanje prihodnosti človeka skozi vesolje. 


Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme