Vedeževalka

Biti vedeževalka ne pomeni opravljati dela, ampak pomeni opravljati poslanstvo. Čeprav je v znanje in obvladovanje vedeževanja treba vložiti veliko dela, so pri prerokovanju pomembne tudi neke druge danosti, na katere je težko kakor koli vplivati.

To pomeni, da vedeževalka pravzaprav razpolaga z neko nadarjenostjo in sposobnostmi, ki so ji preprosto dane in ki se jih ne bi mogla priučiti. Mnogi so prepričani, da je ravno zaradi te naravne prirojenosti za sposobnost videnja in razbiranja zapletenih simbolnih sporočil med vedeževalci več žensk kot moških.

vedezevanje

Ženske so po naravni poti namreč v povprečju bolj pogosto obdarjene s sposobnostmi intuitivnega čutenja kot moški. To seveda ne pomeni, da so moški slabši vedeževalci in velikokrat je ravno nasprotno, so pa jasnovidci zato le pogosteje ženske kot mošk.

Ženske vedeževalke so tako sicer pogostejše, so pa moški vedeževalci ravno zaradi  svoje redkosti zelo cenjeni, saj lahko moški vedeževalec odgovore podaja z neke druge perspektive kot ženska vedeževalka. Zlasti v situacijah, ko se ob iskanju natančnih odgovorov kažejo dvojne rešitve ali pa so te videti nekako nedorečene, je zato pogosto praksa za dodatno pomoč povprašati ne le še eno vedeževalko ali še enega vedeževalca, ampak poiskati pomoč pri osebi drugega spola od našega stalnega svetovalca ali naše stalne svetovalke.

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme