Prerokovanje kot zabava

Prerokovanje lahko jemljemo smrtno resno, lahko pa se ob njem tudi zabavamo. Prerokovanje v namen zabave je pogosto prisotno ob druženju, ko si prijatelji in prijateljice prerokujejo med seboj. Pri tem najpogosteje uporabljajo tarot karte ali pa ciganske karte.

prerokovanje kot zabava s kartamiCiganske karte so morda za ljubiteljsko vedeževanje za zabavo bolj primerne, saj jih je lažje interpretirati. Vsaka ciganska karta ima namreč izpisan in bolj nedvoumen pomen kot tarot karte. Simboli na kartah so na primer sreča, veselje, ljubezen, sporočilo ipd. Tako je karte lažje razlagati po svoje in brez posebnega znanja, saj ni treba poznati in interpretirati simbolov, ki nam sami po sebi morda nič ne pomenijo, tako kot denimo kraljica, dvojka palic in ostali simboli tarot kart.

Prerokovanje za zabavo in brez znanja sicer zelo redko daje točne napovedi, so pa nekateri posamezniki zelo senzibilni in se jim to lahko posreči. Pri prerokovanju v skupini, ko je vzdušje zelo sproščeno, je tudi energija zelo naklonjena lažjemu prerokovanju. Hitreje nam namreč teče asociacijski tok, ki ima velik pomen pri prerokovanju in lovljenju impulzov.

Več ljudi skupaj je tudi energetsko zelo močnejših, kar pomaga zlasti v skupinah, ki so si tudi sicer bližje, se poznajo in so povezani na več nivojih.


Vedeževanje je videnje in predvidevanje prihodnosti človeka skozi vesolje

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme