Dobra vedeževalka

dobra vedezevalkaDobra vedeževalka je gotovo ena tistih stvari, ki vam močno olajšajo življenje, zato je vsekakor več kot vredno truda poiskati tako, ki vam ustreza. Dobra vedeževalka pa ne pomeni za vsakega človeka isto. Vedeževalka, ki nekomu ustreza in s katero se nekdo ujame, lahko tudi ne ustreza nekomu drugemu. Zelo majhna je tudi verjetnost, da bosta prva vedeževalka ali pa prvi vedeževalec, za katerega se boste odločili, prava. Tudi zanašati na mnenja drugih se vedno ni dobro, saj ima vsak človek drugačno energijo, drugačne probleme in je zgodba zase. Poleg tega so tudi vedeževalci in vedeževalke ljudje in se energetsko nujno ne ujamejo s prav vsakim.

Dobra vedeževalka za vas tako zdaleč ni tudi dobra vedeževalka za nekoga drugega. Najboljši recept za iskanje prave vedeževalke je torej poskušanje različnih. Zelo lahko se tudi zgodi, da vam neka vedeževalka ali pa vedeževalec na začetku ustrezata, čez nekaj časa pa začutite, da potrebujete novega svetovalca. Tudi taka zamenjava lahko pogosto prinese nove rešitve, saj se v vsakem odnosu sčasoma izoblikujejo neki avtomatski principi delovanja, ki lahko kdaj povzročijo, da spregledamo najboljšo rešitev. Kdo je za vas dobra vedeževalka in tista prava, boste torej morali ugotoviti sami.


Vedeževanje je videnje in predvidevanje prihodnosti človeka skozi vesolje

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme