Vedeževanje Rubikon

Velikokrat potrebujemo nasvete, ideje, morda samo pogovor za reševanje intimnih, osebnih problemov, pa ni nikogar, ki bi nas sprejel, poslušal, svetoval in nam pomagal. Veliko ljudi si pomaga tako, da obišče svetovalca, psihologa ali pa pokliče vedeževanje po telefonu za prerokovanje, kjer mu svetuje vedeževalka in redkeje vedeževalec. Vedeževalci so večinoma ženske, katerih sposobnosti izhajajo iz njihove naravne danosti. Ker so moški vedeževalci zelo redki, so cenjeni, saj v prerokovanje vnesejo še moško plat narave. 


vedezevalka izvaja tarot vedezevanjePrerokovanje, videnje prihodnosti, poteka na različne načine in z različnimi pripomočki; poznamo vedeževanje iz kart, rune, kocke, kristalov in še druge tehnike. Vedeževanje iz kart je napogostejše. Jasnovidka oziroma vedeževalka si glede svoje osebne usmeritve, znanja in izkušenj sama izbere pomagala, s katerimi bo prerokovala.


 

 

 

 

 

 

Vedeževanje je videnje in predvidevanje prihodnosti človeka skozi vesolje

 

Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot na 090 64 20.

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme