Brezplačno vedeževanje

Brezplačno vedeževanje ali pa vedeževanje za plačilo postajata v zadnjem času zelo popularna, saj je tudi družbena situacija vse bolj napeta. Z brezplačnim vedeževanjem se ukvarjajo zlasti ljubiteljski vedeževalci, z vedeževanjem za plačilo pa profesionalni vedeževalci, vendar pa pri tem obstajajo tudi izjeme. Profesionalni vedeževalci se z brezplačnim vedeževanjem ukvarjajo predvsem v primerih, ko nekdo potrebuje njihovo pomoč in je njegov materialni položaj tako slab, da vedeževalec zavrne kakršno koli plačilo. Po drugi strani se mnogi ljubiteljski vedeževalci in ljubiteljske vedeževalke odločijo, da bodo za vedeževanje sprejemali plačilo, če se denimo pripravljajo na to, da bodo vedeževanje začeli opravljati profesionalno.

brezplacno vedezevanje in tedenski horoskopBrezplačno vedeževanje pa je sicer tudi priljubljena interesna dejavnost. Med seboj ali pa sami sebi tako vedežujejo mnogi zgolj za zabavo, pri čemer sploh ni pomembno, ali v vedeževanje verjamejo. V takih primerih je kljub vsemu treba biti nekoliko pazljiv, saj lahko napovedi, ne glede na njihovo relevantnost oziroma ne glede na izurjenost vedeževalca, vplivajo na dogajanje. Če se nekomu za šalo nekaj prerokuje, lahko ta človek sam z učinkom pričakovanja ali pa pogostim razmišljanjem o prerokovanem, preusmerja energetske tokove in tako se uresničujejo stvari, ki se sicer ne bi. Vsekakor je treba torej tudi k vedeževanju za šalo pristopati z določeno mero pazljivosti, čeprav gre zgolj za brezplačno vedeževanje za zabavo.

 

OPOZORILO: Brezplačnih in cenejših klicev trenutno ne omogočamo. Hvala za razumevanje.

 

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme