Brezplačno vedeževanje iz kart

brezplacno vedezevanje iz kart

Brezplačno vedeževanje iz kart se pri Rubikonu na noben način ne razlikuje od vedeževanja na komercialnih številkah. Pri brezplačnem vedeževanju iz kart torej tako kot pri običajnem vedeževanju uporabljamo različne karte, odvisno od želja klicatelja. Najpogosteje so kot pripomoček pri vedeževanju in brezplačnem vedeževanju izbrane tarot karte, nekateri pa se raje odločajo za vedeževanje iz ciganskih kart ali pa celo za vedeževanje iz klasičnih igralnih kart za remi. Vzrok za večjo razširjenost tarot kart in ciganskih kart pripisujemo temu, da igralne karte nimajo posebne slikovne podlage. Za profesionalnega vedeževalca oziroma profesionalno vedeževalko to sicer ni nobenega ovira, saj simbolno vrednost prinašajo številke in simboli, ne pa ilustracije same. Vendar si ljudje kljub temu lažje predstavljajo sporočilnost kart, če ta ni omejena zgolj na barvo, simbol, znak ipd.

Brezplačno vedeževanje iz kart poteka po usmeritvam vprašanj klicatelja. Če klicatelj ne pripravi posebnih vprašanj, ampak ga zanima splošno dogajanje, lahko vedeževalec ali vedeževalka iz kart razbereta, kateri bodo najpomembnejši dogodki in področja klicateljevega življenja v prihodnosti. Takšen potek vedeževanja je priporočljivo izbrati vsaj vsake toliko časa, saj nas lahko tako karte opozorijo na mnogo stvari, ki jih sicer ne bi pričakovali. Tako se denimo klicatelj z vprašanji lahko fiksira ne neko področje, pri čemer pa bi karte same pokazale pomembnejše dogajanje na nekem drugem področju. Seveda pa je izbira o tem, kakšen pristop izberete tudi pri brezplačnem vedeževanju iz kart popolnoma prepuščena vam.

 

OPOZORILO: Brezplačnih in cenejših klicev trenutno ne omogočamo. Hvala za razumevanje.

 

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme