Brezplačno prerokovanje

brezplacno prerokovanje

Brezplačno prerokovanje je pri Rubikonu mogoče pri prvem klicu in je namenjeno temu, da preizkusite naše vedeževalce. Pri prerokovanju je namreč zelo pomembno, kako se počutite ob svojem vedeževalcu oziroma vedeževalki in kako se ujameta. Čeprav so  namreč vedeževalke in vedeževalci seveda zelo senzibilni ljudje in se lahko nemudoma odzovejo in prilagajajo vibracijam vsakega posameznika, se nekaterimi preprosto hitreje in lažje ujamejo kot drugi. Med drugim tudi zato, da preverite to ujemanje, smo uvedli tudi prvo brezplačno vedeževanje.


Brezplačno prerokovanje seveda ne pomeni, da bosta vedeževalka ali vedeževalec prerokovala kakor koli drugače, kot bi sicer. Brezplačno prerokovanje poteka na isti način, z istimi pripomočki in z istimi metodami kot plačljivo prerokovanje po različnih tarifah. Zastavite lahko torej ista vprašanja, kot bi jih zastavili, če bi poklicali na komercialno številko in pri tem vam ni treba imeti pomislekov, da bodo odgovori kakor koli manj relevantni. Tudi za brezplačno prerokovanje vam zato svetujemo, da se pripravite in si zamislite ali pa celo zapišete vsa vprašanja, ki jih imate za naše vedeževalce in vedeževalke. Ko boste pripravljeni, pa kar čim prej zavrtite številko in nas pokličite, da bodo odgovori na vaša vprašanja jasni in boste svoje življenjem prijeli v svoje roke. 

OPOZORILO: Brezplačnih in cenejših klicev trenutno ne omogočamo. Hvala za razumevanje.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme