Vaš osebni letni horoskop za leto 2014

Letni horoskop 2014

Pisano v sredo 1.1.2014 ob 12h37.

Letni horoskop 2014 je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte nas in na tekočem boste, ko bo objavljen nov tedenski oziroma letni horoskop. www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

   OGENJ    ZEMLJA    ZRAK    VODA
letni horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

letni horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

letni horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

letni horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

       
Notranja občutja, domače dejavnosti in novi načrti v zvezi z domom se v prvi polovici leta širijo in rastejo. Odnosi z družino, prvotno ali sedanjo, postanejo bolj topli, bolj podpirate eden drugega. Pričakujete lahko nov prirastek v družino, novega sostanovalca ali vsaj veliko več obiskov prijateljev, kot do sedaj. Druga polovica leta bo obarvana bolj romantično in ustvarjalno. Večja tveganja se bolje obnesejo, kot v prvi polovici leta. Bolj pogumni uresničite življenjske sanje. Možne težave tekom leta lahko nastopijo zaradi pretiranega trošenja denarja za nepotrebne stvari za dom, zapečkarstva, od januarja do aprila pa tudi zaradi pogostejšega izogibanja odgovornostim.

Napredek in rast se v prvi polovici leta pokaže skozi komuniciranje in pomembne stike z ljudmi. Močno lahko izrazite sebe in svoje vizije. Več krajših ali daljših poti se obeta, sklenete nova, pomembna prijateljstva, veliko bolj kot do sedaj se čutite povezani z določeno skupino podobno mislečih ljudi. Nekateri se vrnete v šolo, drugi začnete obiskovati za vas pomembne tečaje ali delavnice. Obeta se nepričakovano darilo ali dediščina, dlje trajajoče težave s sosedi se umirijo. V drugi polovici leta se izboljšajo odnosi z družinskimi člani, lahko se celo preselite v večje stanovanje. Možne težave tekom leta lahko nastopijo zaradi preveč dnevnih aktivnosti, govorjenja in novih interesov. 

Napredek in dobre stvari se v prvi polovici leta pokažejo skozi finančne priložnosti, pridobivanju denarja ter v večjem cenjenju samega sebe. Čutite, da si zaslužite več! Lažje pritegnete pomoč drugih, paziti pa se je treba prenagljenih odločitev glede denarnih zadev – najemanje kredita ali nenadnega trošenja za predrage stvari. V drugi polovici leta stiki s pomembnimi ljudmi prinesejo izpolnitev nekaterih želja ali dosego želenega cilja. Možne težave tekom leta lahko nastopijo zaradi preveč različnih interesov ter preveč druženja, kar lahko vpliva na pomanjkanje dragocenega časa in kali notranji mir. 

V prvi polovici leta postajate samozavestnejši, raziskujete nova področja, posebno po 6. marcu. Dana vam je videti cela paleta novih možnosti. Iščete svobodo, toda nekateri morate biti bolj previdni, kot drugi, da ne spregledate, kje se lahko še spotaknete. Širijo se nova obzorja skozi nova znanja in potovanja. Želite si novega začetka in želja narediti vse še posebej dobro, je zelo močna. Delo ali projekt, ki ga delate  že nekaj časa »v ozadju«, se pokaže zelo obetajoč. V drugi polovici se začne povečevati osebno premoženje, obenem s tem pa tudi samozavest in samospoštovanje. Možne težave tekom leta se lahko kažejo v pretirani ležernosti in nespametnim tveganjem.

       
       
Predlagamo še --> Kitajski horoskop 2014 Lunin koledar 2014
Polna luna 2014
Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost
letni horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

letni horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

letni horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

letni horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

       

Prva polovica leta je obarvana z občutenji globljih, mističnih izkustev, sočutja in tolerance do drugih. Zadeve in ljudje iz preteklosti dobijo močan pomen v letu, ki je pred vami. Za najbližje naredite marsikatero žrtev, za kar ne pričakujete povračila. Nekateri med vami bi lahko več delali v samoti in izolaciji. Če ste v preteklosti delali dobro, prihaja v drugi polovici čas nagrad. Zaupanje vase in vera v ljudi se povrne skupaj z obnovljenim veseljem do življenja. Odločate se za nekaj popolnoma novega, zasebno in tudi poslovno. Romantika, sprostitev, ustvarjalnost, močno obarvata drugo polovico leta ter dajeta vero v to, da je dobro, kar delate. Možne težave lahko nastopijo zaradi potrebe po begu iz resničnosti skozi različne vrste poseganja po raznih substancah, prenajedanja, pretiravanja z delom in podobno.

V prvi polovici leta je poudarjena potreba po druženju s prijatelji, s katerimi se počutite res izpolnjeno. Prijatelji in skupine postanejo povezani z vašimi osebnimi in poslovnimi interesi. Polni boste idej glede prihodnosti. Močan idealizem in vznemirjenje naj vas ne zapeljeta, da bi poskušali več, kot zmorete. Ukvarjali bi se lahko z enim ali več precej izvirnih in inovativnih projektov. Marsikateri predstavnik znamenja najde zanimivo novo delo, ki vključuje sposobnost komunikacije. V drugi polovici leta se soočate z zapletenimi družinskimi zadevami ter jih razrešujete. Možne težave tekom leta lahko nastopijo zaradi pretiranega vključevanja v zadeve, ki bi vas lahko odtegovale od pomembnejših obveznosti. 

Prvo polovico leta si boste zapomnili po napredku v karieri, povečanju ambicij, poslovnemu napredku, poraste tudi vaš ugled v ožjem in širšem okolju. Prepoznavajte in širite profesionalne prilike ter jih izkoristite, vendar jih izbirajte previdno. Ne naložite si več, kot zmorete. Odstranite se tudi iz nejasnih in zamegljenih situacij, kajti, če stvari ne bodo potekale dobro, se ne bo česa oprijeti. Druga polovica leta je precej družabno obarvana, vi pa optimistični. Lahko celo izumite vznemirljive in neverjetne izdelke v kakršnikoli obliki že. Težave v tekočem letu se lahko pojavijo z družinskimi člani ali partnerjem, ki predvsem januarja, februarja in aprila ni preveč dovzeten za vaše delo in kariero.

Želja po dogodivščinah in učenju življenjskih lekcij je v prvi polovici leta pisana na kožo. Sposobni ste uvideti širši pomen in smisel življenja in se počutite podprti s strani sil narave, tako da vas razne neprijetnosti ne morejo zlahka vreči iz tira. Utirate si pot in se pripravljate na vzpon v karieri, ki se razcveti po juliju 2014. Januar in april prinašata motnje in izzive v vsakdanjem življenju, ki lahko odvračajo od važnejših obveznosti. V drugi polovici leta se precej poslovno angažirate in razvijate kariero. Talenti in sposobnosti, ki jih posedujete, pridejo na dan, kot še nikoli doslej. Napori in težko delo, ki je bilo vloženo, se obrestuje, pokažejo se rezultati. Ta dobra sreča in vpliv bo prisoten še do avgusta 2015. Težave tekom leta bi se lahko pojavljale v zvezi s starejšim sorodnikom.

       
       
Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov
letni horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

letni horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

letni horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

letni horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

       

Prva polovica leta je čustveno obarvana. Deležni ste več podpore bližnjih, finančne in tudi čustvene. Ne izposojajte pa si denarja, če to ni nujno potrebno, ker ga bo težko vračati. Obilje prihaja iz nepričakovanih strani in, ko pomoč najbolj potrebujete. Pogovori z bližnjimi so globoki in čustveni, življenje dojemate na globlji način, kot do sedaj, drugi opazijo večjo resnost, ki jo izžarevate. V drugi polovici leta se ne zadovoljite z malimi stvarmi. V središču dogajanja je posel in kariera in želite biti pripravljeni na uspeh. Naučite se lahko novega jezika ali katerekoli nove veščine, ki pomaga k napredku. Težave tekom leta se lahko pojavijo zaradi ponavljanja napak iz preteklosti in občutkov krivde.

Partnerstva, pomembnost odnosov in moč pogajanja, je v prvi polovici leta vodilna tema, ki se vas močno dotika. Priložnosti za novo partnerstvo so zdaj velike, po drugi strani pa tudi verjetnost pozitivnih sprememb znotraj že obstoječih partnerstev. Težave in problemi v odnosih (osebnih in poslovnih) se lahko nepričakovano in brez posebnih težav razrešijo. Ljudje vam izkazujejo več pozornosti in spoštovanja, navežete vsaj eno novo, trdno in dolgotrajno prijateljstvo. Druga polovica leta močno vzpodbudi, da se močneje, kot do sedaj, odprete drugim, podpora bližnjih ne bo manjkala. Čutite močno potrebo, da preizkusite zvestobo vam bližnje osebe, presenetila bo tudi oseba, ki vam do sedaj ni bila preveč zanimiva. Večji vpliv na ljudi, ki vas obkrožajo, se pokaže od septembra naprej. Možne težave se lahko kažejo v tem, da težko prosite za pomoč, po drugi strani pa pretirano razlagate o svojih težavah.

Sreča in napredek se v prvi polovici leta širita na področju dela in zdravja. Delovni projekti uspevajo, možnosti za zaposlitev so velike. Bolj tudi zaupate v svoje sposobnosti in darove. Pravne zadeve se razrešujejo, finance uravnotežijo. Pri vsakdanjem delu izkušate veliko zadovoljstvo, izboljšata se zdravje in samozavest. Najdete lahko novo delo ali izboljšate prvine že obstoječega. Druga polovica leta prinaša srečo in izpolnitev na partnerskem in čustvenem področju, nekateri vzpostavijo zelo močno vez s sorodno dušo. Možne težave tekom leta se lahko kažejo pri partnerju, ki je lahko pretirano ekstravaganten, osredotočen na sebe, svoboda mu več pomeni kot partnerstvo.

Sreča in napredek se v prvi polovici leta smejeta na področju romantike, ustvarjalnost vzbrsti, postanete igrivi, občudujete otroke in se morda začnete bolj ukvarjati z njimi. Počutite se bolj sproščeni in brez zadržkov. Odkrijete lahko nov hobi, več se družite in smejete, kot do sedaj. Pri delu postanete bolj ustvarjalni ter polni novih idej. Druga polovica leta je v znamenju večje pozornosti do zdravja in telesa. Uvedete spremembe glede prehrane in gibanja, športno se angažirate, lahko tudi začnete z resnejšimi treningi. V delu najdete sprostitev, tisti, ki ga iščejo, ga lahko kmalu najdejo. Odnosi s sodelavci, podrejenimi ali nadrejenimi se izboljšajo, prihaja tudi finančni napredek. Možne težave tekom leta lahko nastopijo zaradi vdajanja igram na srečo ter pretiranemu veseljačenju.

Vedeževalka Andreja je za vas napisala letni horoskop 2014. V živo lahko vedeževalko Andrejo pokličete po telefonu 090 6420. Cenik vedeževanja.    
       
Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Tedenski horoskop

 Najnovejsi tedenski horoskop

 

Avtor Letni horoskop 2014 je Rubikon. Z vami že vse od leta 1996.

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme