Vaš osebni tedenski horoskop za tekoči teden

Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 11. in nedeljo 17. julija 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Pestro dogajanje vam bo obrnilo življenje na glavo, vsega bo preveč, tudi oseb, ki bodo odkrito kazale zanimanje za vas. Bodite pozorni predvsem na dejanja, malo manj pa se naj vas dotaknejo besede.

Faza utrujenosti se bo menjavala s fazo ustvarjalnosti. Da se ne boste popolnoma izčrpali in ohranili moč za pomembno, se posvetite samo glavnemu projektu, manj pomembne naloge pustite na strani.

Srečne številke Oven: 7, 35, 25

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Srečali boste osebo, ki bo takoj vedela kako zbuditi vašo pozornost in kako vas šarmirati. Kljub trudu, da bi ostali ravnodušni – le zakaj? – ne boste uspeli. Pospešen utrip srca se bo zrcalil v očeh.

Veliko vam bo do tega, da bi delovna sredina sprejela vaše ideje in posodobljene metode dela. Izbrali boste napačen čas in način, zato boste naleteli na zid nasprotovanja. Tokrat se umaknite.

Srečne številke Bik: 14, 36, 37

Skušali boste nekaj spremeniti v partnerskem odnosu, predvsem stvari, ki se tičejo vaših pričakovanj. Vendar boste v izražanju zopet nejasni in pri partnerju ustvarjali vtis egoistične osebe.

Zaradi različnih pritiskov, boste delo opravili v zadnjem trenutku. Čeprav vas misel na menjavo službe plaši, pa vendar razmislite o tem. Delovno okolje v katerem ste, je namreč povsem neprimerno za vas.

Srečne številke Dvojčka: 18, 5, 32

V odnosu ne bo še prišlo do sprememb, ki jih tako željno pričakujete. Prav nasprotno, pri ljubljeni osebi boste zaznali obnašanje, ki bo kazalo na povsem nekaj drugega. Čas bo za odkrit pogovor.

Dovolj boste razumni, da boste sprejeli dobronamerne nasvete sodelavcev in ne boste silili z glavo skozi zid. Ideja sicer ni slaba, slabo je izbran čas in način izvedbe. Razmislite o svojih argumentih.

Srečne številke Rak: 12, 27, 34

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Ne glede na čustveno vpletenost, boste spoznali, da so stvari drugačne kot jih vidite vi, če jih pogledate z določene distance. Poskušajte uskladiti svoje želje in pričakovanja s partnerjevimi.

Trudili se boste, da pospešite delovni ritem, vendar boste ob tem pozabili na prilagajanje situaciji in skupnim interesom, kar bo vašo misijo naredilo misijo nemogoče. Morda pa je vaš pristop napačen?

Srečne številke Lev: 19, 10, 33

Ne boste se mogli upreti osebi, ki vam bo prekrižala pot. Privlačnost bo zameglila razum, vendar ne strahu, da vam preti sindrom zlomljenega srca. Morda pa bo ta le plod slabih izkušenj in se bo tokrat izšlo srečno.

Preverite vsako informacijo, ki bo pomembna za uspešno izvedbo projekta. Lahko se namreč zgodi, da bodo te pomembne bolj, kot se bo na prvi pogled zdelo. Zaupajte samo sebi.

Srečne številke Devica: 11, 13, 30

Četudi ste že skoraj obupali, da bi se iz simpatije rodilo kaj več, pa vas bodo besede osebe, ki vam pospeši utrip srca, prepričale, da temu ni tako. Tako kot vi, je tudi nasprotna stran, zbirala pogum.

Dogodek, ki bo na prvi pogled neprijeten, vam bo odprl oči in spoznali boste, da se bo potrebno ponovno posvetiti študiju. Novo znanje vam bo odprlo tudi nova obzorja in seveda nove možnosti.  

Srečne številke Tehtnica: 20, 6 , 3

Prezaposleni ste bili s skrbjo za druge, čas je, da se ustavite in poskrbite zase in svoje potrebe. Brez občutka krivde si privoščite sprostitev, sprehod ali krajši izlet in si tako napolnite baterije.

Stres in prezaposlenost vam že načenjata zdravje, zato tudi pri delu nekoliko počasneje, če se le da, pa si privoščite kakšen dan dopusta. Bolje to, kot pa, da vas bolezen prisili v počitek.

Srečne številke Škorpijon: 17, 2, 21

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Kljub težavam, ki se nakazujejo, je pomembno, da ostanete močni in ne podležete paniki in črnim mislim. Le na ljubeč način boste v razgovoru prišli do bistva problema, ki bo hitreje rešljiv, kot je videti.

Če se je še nedavno zdelo, da nimate nobene možnosti za napredovanje, pa se bodo dogodki obrnili v vaš prid. Pripravite se na pomemben razgovor, ki bo odločilen za nadaljnji potek vaše kariere.

Srečne številke Strelec: 28, 16, 9

Na intuitivni ravni boste zaznali, da je čas, da prenehate bežati v osamo in se ponovno vključite v družabno življenje. Presenečeni boste kako se bodo te odločitve razveselili prijatelji, posebej še nekdo.

Bolje bo, da nekoliko počakate in zberete še kakšno informacijo ali se posvetujete z osebo, ki ima več poslovnih izkušenj kot vi.  Prenagljeno delovanje ne bi dalo rezultatov, ki se jih nadejate.

Srečne številke Kozorog: 8, 23, 30

Brez pomena bo, da bi se šli igro nezainteresiranosti, kajti nova ljubezenska romanca je neizbežna. V vaše življenje bo vstopila nova oseba, na vas je le, da se ne zaprete, temveč sprejmete ljubezen.

Napetosti v delovnem okolju se bodo stopnjevale. Da bi kolikor toliko brez ran preživeli vihar bo pomembno, da delujete umirjeno in ne reagirate na morebitne provokacije in nepreverjene informacije.

Srečne številke Vodnar: 15, 22, 29

Obeta se vam umiritev medsebojnih napetosti. Kot bi vila zamahnila s čarobno paličico, bodo vsa nesoglasja izginila. Ne dvomite, vajina ladja se bo dejansko usmerila v bolj mirne in harmonične vode.

Čeprav ne boste povsem prepričani, prihaja vaš svetli trenutek. Le pogumno usmerite svoj pogled navzgor, kajti na vrhu je vedno prostor za pogumne in odločne. Ne manjka vam znanja, le kanček poguma.  

Srečne številke Ribi: 1, 37, 4

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Brez spoštovanja ni resnične ljubezni.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme