Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 18. in nedeljo 24. maja

Pisano v ponedeljek 18. maja 2015 ob 7h20.

NOVO. RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE.

POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040.

Rubikon garancija za SMS vedeževanje = dolgi SMS teksti + vedno vam odgovori vedeževalec v živo in ne računalnik. Cena SMS odgovora je 0,99€.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani.

Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive teme.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

 

   OGENJ    ZEMLJA    ZRAK    VODA
tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

       

Teden bo končno po vašem okusu. Pred vami je nenadejano potovanje in tudi premik v novo ljubezensko zgodbo. Preprosto boste začutili, da se tudi vam kolo sreče vrti v novo, pozitivno smer. Tudi v poslovnosti bo do izraza prišla vaša spretnost, krepilo se bo spoznanje, da lahko posežete po zvezdah. Srečne številke Oven: 1, 3, 24

Ta odtenek tedenskega horoskopa je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Primanjkovalo vam bo moči za nenehno opravičevanje, ker razmišljate drugače kot pričakuje partner. Nastopil je čas, da jasno izrazite svoje občutke in ne dovolite več čustvenega izsiljevanja. Pri delu previdno, posebej tisti, ki imate opravka s številkami, da ne boste spregledali pomembnih podatkov. Srečne številke Bik: 12, 20, 39 Ne glede na to, da nekoga ne pogrešate preveč, z odgovorom še nekoliko počakajte. Zadeve se lahko obrnejo drugače kot čutite v tem trenutku. Pri iskanju dela boste naleteli na zaprta vrata. Pozanimajte se glede možnosti zaposlitve v tujini, presenečeni boste nad priložnostjo, ki se vam bo ponudila. Srečne številke Dvojčka: 10, 26, 31 Teden bodo zaznamovala nerazumevanja v partnerstvu. Nikakor ne boste mogli ugotoviti kaj je narobe, tolažite se lahko le s tem, da vse enkrat mine. In tudi ta kriza bo. Zadoščenje boste našli v delu, kjer vam bo šlo vse kot po maslu, posebej pri projektu, ki vam je v preteklosti delal nemalo težav. Srečne številke Rak: 13, 22, 35

Zvezde vam bodo v tem tednu naklonjene, dobite navdih za urejanje doma. V odnosih z naj bližnjimi boste zelo povezani in pristni, kar bodo doživljali kot presenečenje. Ob koncu tedna si vzemite čas za piknik, ležernost in majhne radosti v naravi. S polno žlico kulinaričnega doživetja nahranite brbončice in pozabite na digitalne naprave.

Tedenski horoskop na beli podlagi sta pripravili vedeževalki Tina in Mia. Po telefonu ju lahko pokličete na vedeževanje Rubikon 090 6420.

V naslednjih dneh bodo trenja precej očitna, zlasti pri finančnih zadevah, pozornost in čas boste namenili ravno urejanju finančne stabilnosti. Še dobro, da ste pravočasno odkrili mirovanje na tem področju. V želji po materialnem uspehu, boste prestopili meje in odkrili speče adute. Nagradite se s filmsko poslastico.

Srečujete se z dejstvom, da ste telesno manj aktivni in motorično spretni. Ker so gibanje in druženje za vas pomembni komponenti boste nemudoma organizirali tabor druženja s strokovnim vaditeljem na čelu. Prispevki po lastni presoji bodo dobrodošli in uporabljeni v prvotne namene. Opustite rutino in sprejmite izzive.

Samo cilj za bolj zdravo življenje bo premalo, resno razmislite o načinu prehranjevanja. V tem tednu imate odlične pogoje, da naredite korake v tej smeri. Delite svoje trenutke na socialnih omrežjih, deležni boste velike podpore in koristnih namigov. Tudi obisk kulinarične delavnice bo zadetek v polno. Simpatično, mar ne?

 

     
Predlagamo še --> Kitajski horoskop 2015 Lunin koledar 2015
Polna luna 2015
Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost
tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

       
Tako v ljubezenskem, kot tudi nasploh v medsebojnih odnosih se vam bo zdelo, da vedno znova potegnete kratko. Resnica pa je, da poslušate napačne svetovalce in vlečete poteze, ki vse odnose zakomplicirajo. Tudi v službi se obeta naporen teden, znašli se boste pod udarom upravičene kritike. Srečne številke Lev: 6, 14, 34 Vezani se boste bolj kot običajno posvetili partnerju, samski pa boste s svojo energijo prikovali nase marsikateri pogled. Občudovanje vam bo godilo, Amorjeva puščica pa vas še ne bo zadela. V poslovnost ali pri študijskih obveznostih boste marsikaj preložili, kar pa ne bo najbolj pametna poteza. Srečne številke Devica: 7, 18, 30 Bodite previdni predvsem v pisni komunikaciji, nekoliko nerodno zapisane besede lahko povzročijo neprijetne zaplete. Predvsem se izogibajte komentarjem na račun izgleda ljubljene osebe. V službenih zadevah boste pripravljeni na akcijo, nikar pa ne preslišite dobrega nasveta starejšega sodelavca. Srečne številke Tehtnica: 9, 28, 37 Pravočasno boste dojeli kaj se pripravlja tako, da vas nevihta v partnerstvu ne bo našla nepripravljene. Kriza bo hitro prešla, sprava bo prežeta z erotiko. Pri izpolnjevanju delovnih nalog bodite dosledni, le tako boste lahko enako zahtevali od drugih. Zahteve postavite odločno, a brez cinizma. Srečne številke Škorpijon: 11, 17, 25

Ogledali si boste izbor edinstvenih dogodkov , ki jih preprosto ne smete zamuditi, v večernih urah jih boste ožarili s svojo navzočnostjo. Odločnosti vam ne bo manjkalo v službi, kjer prevzamete vodenje in organizacijo. Vaša pomembna vrednota je delavnost, opazujte ljudi okrog sebe in se na podlagi videnega odločite.

V tem tednu boste podvrženi koketiranju, s samovšečnostjo boste poskrbeli, da se bo dogajalo okoli vas, vi pa kot zvezda uživali v pozornosti. Igrivost pa bo popolnoma zatajila v partnerskem odnosu in čustva bodo na ledišču. V drugi polovici tedna boste bili boj z uradnimi ustanovami in hvala Merkurju, ker vam pomaga do zmage.

Soočiti se s seboj ni vedno lahko, je pa zanimivo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, da pa je ponos tisti, ki vam preprečuje spregovoriti. Na delovnem mestu boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja med zaposlenimi. S pomočjo Venere omilite situacijo in se še v pravem času opravičite.

Močno si boste želeli udobja in sanjali o tradicionalni družini. V drugi polovici tedna spoznate kar nekaj zanimivih ljudi, tudi nasprotnega spola, tako da so vse možnosti odprte in sanje ne potonejo v pozabo. S svojo podobo boste navdušili modne privržence, ki vas povabijo k sodelovanju. Poslovna žilica je vaša strast.

       
Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov
tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

       
V ljubezni se ne bo razpletalo po vaših željah, vendar ne zaradi nezainteresiranosti nasprotne strani. Zunanji dejavniki bodo krivi, da bosta morala načrtovano srečanje prestaviti. Novico glede poslovnosti ali v zvezi s financami lahko pričakujete v sredini tedna. Pozitivno boste presenečeni. Srečne številke Strelec: 15, 4, 33 Čustva vas bodo nekoliko prevarala tako, da ne boste zaznali neiskrenosti. Tokrat le poslušajte nasvet prijateljev, da ne boste v naslednjih tednih jokali. Še vedno lahko rešite situacijo, samo pamet v roke.  V poslovnosti boste suvereni, zato boste nedvomno kos zahtevnejšemu poslovnemu zalogaju. Srečne številke Kozorog: 16, 21, 38 Vezani boste pluli v mirnih vodah, samski pa lahko pričakujete razburljiv teden. Priložnosti za nove simpatije se bodo vrstile, na vas pa je ali boste sprejeli igro zapeljevanja. Delovni teden bo naporen, zato si pripravite dober načrt kako boste omilili stres. Poskrbite za sprostitev in razvedrilo. Srečne številke Vodnar: 2, 23, 36 Ljubezenska čustva se bodo okrepila, posebej z osebami, ki so nekoliko oddaljene od vas. Razdalja ne bo ovira, prav nasprotno, povezala vaju bo še bolj čvrsto in spoznali boste ljubezen z veliko začetnico. V delovnem okolju boste nenavadno zgovorni, nekaj več zadržanosti ne bi škodovalo. Srečne številke Ribi: 8, 19, 32

V tem tednu ne boste prav nič žalostni zaradi pomanjkanja ljubezenskih dogodivščin. Dolgočasje vas hromi, zato se že strastno spogledujete z zanimivostmi sveta in le malenkosti vas ločijo do pobega v neznano. Denarja, ki ga prejmete na račun se iskreno razveselite, ker je to za vas v tem trenutku kot vstopnica v raj.

Kreativnost in ustvarjalnost bosta vaša glavna aduta tudi v tem tednu. Vaš poslovni partner vam bo z navdušenjem ponudil sodelovanje in odprte roke pri odločanju. Ganjeni nad visoko stopnjo zaupanja sprejmete dobro odločitev. Na zabavo in družbeno sprejetost boste počakali do vikenda, ko se udeležite slavnosti.

Vaše sposobnosti bodo izjemno cenjene na delovnem področju, kot tudi med prijatelji in družino. Občutek, da za vaše želje ni posluha izgine takoj, ko izpostavite komunikacijo in odgovorite na zastavljena vprašanja. Vonj morja in nekaj prostih dni bo balzam za dušo in telo. Osrečuje vas  še nekdo in obratno.

V tem tednu boste porazdelili obveznosti in delovali umirjeno in preudarno. V drugi polovici tedna dobite odgovor, ki ga že nekaj časa pričakujete in vam prinaša še večjo finančno stabilnost, ob vse splošni podpori se boste počutili izvrstno. Kratko izobraževanje ob koncu tedna ne bo zgolj strokovno, odlično se boste ujeli.

 

     
Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno
Letni horoskop 2015
Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

SMS VEDEŽEVANJE: POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040.

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 0,99€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 40% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,69€ kar pomeni 40% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme