Tarot vedeževanje

Tarot vedeževanje je ena izmed najbolj razširjenih tehnik napovedovanja prihodnosti. Vedeževanje s tarot kartami je priljubljeno tako med tistimi, ki se s prerokovanjem ukvarjajo zgolj ljubiteljsko, kot tudi med profesionalnimi vedeževalci.

tarot vedezevanje
Vloga kart v vedeževanju je pri tem zlasti stimuliranje intuicije, saj s pomočjo simbolov lažje dostopamo do sporočil nadzavesti in tako najdemo odgovore, ki nam sicer ne bi bili dosegljivi. S tarot kartami pa si ne pomagamo zgolj pri vedeževanju, ampak tudi pri raziskovanju človekove duševnosti in njegove osebnosti.

Tako nas lahko tarot vedeževanje pripelje tudi do odgovorov o naših željah, strahovih in spominih, ki si jih sicer ne želimo priznati. Uporaba tarota pri vedeževanju je po prepričanju mnogih tudi ena najbolj zanesljivi tehnik, saj so jo zaradi njene uveljavljenosti v dolgih stoletjih uporabljali mnogi vedeževalci in tako skupaj močno izpopolnili metode tolmačenja.

Čeprav pa velja tarot vedeževanje ravno zaradi splošne uveljavljenosti za preprosto tehniko, morajo biti vedeževalci za natančno in pravilno razbiranje simbolov zelo poučeni, zelo zbrani in imeti veliko izkušenj. Tarot vedeževanje je sicer primerno tudi za ljubitelje in začetnike, vendar so rezultati takih napovedi manj zanesljivi in manj natančni. Za pridobivanje eksaktnih odgovorov mora biti vedeževalec ne le poučen o pomenih posamezne karte, ampak tudi intuitivno močan in izučen za pravilno usmerjanje impulzov, ki usmerjajo ravnanje s kartami pri tarot vedeževanju.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme