Tarot sms

sms tarot in kitajski horoskop se lahko navezujeta

Tarost SMS je storitev, ki jo ponujajo mnogi slovenski vedeževalci in vedeževalke. Po SMS pošljete svoje vprašanje in nato nanj prejmete odgovor. Vedeževalka oziroma vedeževalec odgovor iščeta s pomočjo tarot kart. Morda se pri tem sprašujete, kako je mogoče v tako kratkem sporočilu povedati vse. Odgovor se skriva v tem, da en SMS ne pove vsega, kar vas bi utegnilo zanimati, ampak se vedeževalec oziroma vedeževalka pri spraševanju tarot kart osredotočita zgolj na eno specifično vprašanje, ki ste ga posredovali. Če želite o svoji prihodnosti izvedeti več ali se celo resneje posvetovati o tem, kako reševati svoje težave, en SMS zelo verjetno ne bo dovolj. V tem primeru lahko preprosto pošljete več SMS sporočil za tarot vedeževanje ali pa še bolje, da se odločite za tarot vedeževanje v živo ali enostavneje za tarot vedeževanje po telefonu.

Tarot SMS je kljub temu zelo zanimiva storitev, saj ne vzame veliko časa, sporočilo pa lahko pošljete kadar koli, ko vam je dolgčas ali ko potrebujete hiter nasvet. Prerokovanje s tarot kartami namreč ponudi odgovor takoj in nanj ni treba čakati, tako kot denimo pri prerokovanju iz kavne usedline. Tarot karte so tako gotovo eden od najbolj primernih načinov za hitro vrsto prerokovanja kot je to SMS vedeževanje.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme