Tarot karta dneva

obicajne karte kot nadomestilo za tarot karteTarot karta dneva je priljubljena in razširjena metoda napovedovanja dogajanja in silnic v določenem dnevu. S tarot karto dneva svojo energijo in svoje misli usmerimo na področja, ki so ob določenem dnevu aktualna. Karto lahko položimo zgolj zase oziroma za neko drugo osebo ali pa sporočilo prenesemo kot splošno, namenjeno vsem ljudem.

Tarot karto dneva interpretiramo na podoben način kot karte, ki jih polagamo za vedeževanje. Pri interpretaciji lahko upoštevamo, če tarot karto dneva položimo zgolj zase oziroma za neko drugo osebo. V tem primeru bomo sporočilo karte lahko interpretirali zelo konkretno in ga navezali na dogodke, situacije, osebe in odnose. Če bomo nasprotno karto polagali z mislijo na obče dogajanje v družbi in med ljudmi, bomo prejeli bolj splošna sporočila.


S tarot karto dneva ugotovimo, katero področje bo tisti dan najpomembnejše. To lahko pomeni, da bosta nek dogodek ali neka oseba odločilno vplivali na nadaljnji razvoj dogodkov ali pa da bosta ta dogodek ali ta oseba na nas naredila velik vtis. Tarot karta dneva lahko torej nakazuje tako na zunanje dogajanje v okolici in družbi kot na notranje dogajanje v človeku. Ali tarot karta dneva odkriva sporočila za eno ali za drugo, je seveda odvisno od tega, na katerem področju smo v tistem dnevu najbolj aktivni in dovzetni.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme