Intuitivno branje tarot kart

intuicija spodbujena z nihalom za tarot prerokovanje

Če šele začenjate s spoznavanjem tarota ali pa si to šele želite storiti, vam predlagamo poskus. Namesto da se branja tarot kart učite po priročnikih in navodilih ter za vsako karto iščete pomen v literaturi, se raje prepustite svoji intuiciji in svojemu občutku. Tudi če se tarot kart učite po gradivu, morate namreč velik del interpretacije opraviti s svojo lastno glavo. Vsaka karta lahko pomeni marsikaj in včasih lahko ima ista karta pri enem človeku v neki situaciji dejansko popolnoma nasprotni pomen kot pri nekem drugem človeku.


Branje tarot kart je zato v zelo veliki meri plod nadarjenosti in precej manj rezultat nekega sistematičnega naučenega znanja. Poskusite torej tarot karte brati brez priročnikov in navodil za interpretacijo. Poglejte jih in lovite svoje misli in asociacije. Vaša intuicija vam bo dajala odgovore. Mogoče vam bo na začetku težko, ampak zelo hitro boste ugotovili, da imate v glavi veliko odgovorov. Lahko tudi zaprete oči in se prepustite domišljiji. Zastavite vprašanje, odprite karto in počakajte na odgovor, ki vam ga bo dala vaša duša. Te odgovore beležite in šele potem preverjajte, kako bi interpretacija potekala s pomočjo navodil za branje tarot kart.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme