Splošni pogoji uporabe spletnega mesta Rubikon-vedezevanje.si

 

Nahajate se na spletnem mestu Rubikon-vedezevanje.si, ki je last podjetja 4U d. o. o., Vilharjeva ulica 27, 1000 Ljubljana, Slovenija. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila in nekateri zakoni. Z vstopom na spletno mesto Rubikon-vedezevanje.si potrjujete, da ste seznanjeni s temi splošnimi pogoji, da z njimi soglašate in da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Ti pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto Rubikon-vedezevanje.si.

Ob registraciji (neposredno preko spletne strani Rubikon-vedezevanje.si ali preko katerekoli druge aplikacije) se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v pogojih uporabe spletnih vsebin/storitev Rubikon-vedezevanje.si. Vsakič, ko se prijavite na Rubikon-vedezevanje.si, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami in sprejemate vse navedene pogoje uporabe. V kolikor se z določbami ne strinjate, vam uporaba storitev ni dovoljena in se ne smete registrirati.

Vsa vsebina spletnega mesta Rubikon-vedezevanje.si, razen vsebin, ki jih na posamezne storitve vnesejo uporabniki, je zaščiteno avtorsko delo podjetja 4U d. o. o. ali njegovih pogodbenih partnerjev. Vse pravice so pridržane. Vse vsebine, ki so jih na posamezne storitve spletnega mesta Rubikon-vedezevanje.si prenesli uporabniki, so last uporabnikov. Terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah in z Zakonom o pravdnem postopku.

4U d. o. o., bo osebne podatke registriranih uporabnikov uporabljal za obdelavo v svojih zbirkah ter za naslednje namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega vedenja, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij in vabil na dogodke 4U d. o. o. in partnerskih podjetij 4U d. o. o., ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Njegove/njene osebne podatke lahko 4U d. o. o., hrani in obdeluje neomejeno oziroma do pisnega preklica privolitve registriranega uporabnika. Registriranemu uporabniku pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/98 do 86/2009). Podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1, Ur. l. RS, št. 94/2007).

4U d. o. o. si pridržuje pravico do spreminjanja in posodabljanja pogojev, določil in opomb, pod katerimi se omogoča uporabo spletnega mesta Rubikon-vedezevanje.si. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe bo datum na dnu teh pogojev spremenjen.

 

Podjetje 4U d. o. o., 16. marca 2011

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme