Kaj nam za leto 2013 prinaša kitajski horoskop Vodne kače?


LETO VODNE KAČE

od 10. februarja 2013 do 30. januarja 2014
 

Kitajski horoskop je za leto 2013 v letu Vodne kače. Začelo se je 10. februarja 2013 in se bo končalo 30. januarja 2014. Če ste bili rojeni v letih 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 in 2013, ste po kitajskem horoskopu rojeni v letu Kače. 

Za Kače ženskega spola velja, da so med najlepšimi od vseh znamenj, za moške Kače pa, da imajo največjo karizmo. Še posebej “blagoslovljeni” z dobro srečo bi lahko bila Petelin in Bivol, ker se s Kačo najbolj ujemata. 

Za vsa znamenja pa bo leto Kače leto notranje rasti, spiritualnosti, odkrivanja skritih in duhovnih pomenov stvari.

 

kitajski horoskop podgana podgana kitajski horoskop bivol bivol kitajski horoskop tiger tiger kitajski horoskop zajec zajec
Leto skrivnosti ter močnih sprememb, predvsem na področju odnosov; slabi odnosi se bodo preoblikovali ali razpadli, velika bo možnost novih, trajnih zvez. (Darja) Na splošno bo dobro in uspešno. Težave, ki se bodo pojavljale, bodo predvsem v domačem okolju; pri delu se bo treba paziti pred goljufivimi posli, pa tudi razvijati večjo strpnost do tistih, ki drugače mislijo. Za Tigre bo manj naporno, kot prejšnje leto, velika previdnost pa bo potrebna pri ljubezenskih aferah, ki bi se lahko sprevrgle v škandal. Posebej naklonjeno bo to Tigrom v zabavni industriji, predvsem Tigricam. Močno leto za poslovna potovanja in pozitivne spremembe na področju kariere in financ ter še posebej srečno za špekulacije (najbolj ugodno od avg. 2013 do jan. 2014). Družinskih težav bo v tem letu manj.
kitajski horoskop zmaj zmaj kitajski horoskop kaca kača kitajski horoskop konj konj kitajski horoskop koza koza
Zmaj bo v letu Kače precej zmeden. Njegov svet bo postal bolj nepredvidljiv (v pozitivnem in negativnem smislu). Bolj kot v drugih letih bo tudi moral pretehtati, preden bo sprejel pomembne odločitve, da se zadeve ne bi obrnile proti njemu. Kaj vam prinaša kitajski horoskop obširneje izveste, če pokličete Rubikon vedeževanje tarot. Kače si bodo zapomnile leto svojega znamenja po večjih vzponih in večjih padcih. Zelo se bo povečala želja po iskanju ljubezni. V tem letu se ne priporoča ljubezen na prvi pogled. Tiste ljubezni, ki se bodo razvile iz prijateljstva, bodo imele veliko večjo možnost za obstanek. Za Konja kitajski horoskop 2013 prinaša  vznemirljive, celo nore zaljubljenosti. Ptrebno bo sprejeti pomembne odločitve, kajti nova vrata in možnosti se bodo stalno odpirala. Obkrožen bo s celo vrsto priložnosti v profesionalnem življenju. Raznorazni izzivi in potovanja se bodo dogajala Kozam v letu Vodne Kače. Močno bodo poudarjeni kontakti z ljudmi in priložnosti, ki bodo preko njih prihajale. Finančna situacija bi morala biti stabilna, če bodo imele svoje finance pod strogo kontrolo.
kitajski horoskop opica opica kitajski horoskop petelin petelin kitajski horoskop pes pes kitajski horoskop prasic prašič
Leto kače bo stimuliralo Opičino duhovitost in smisel za humor, kar bodo drugi tudi opazili. Pazi naj se priložnosti za nezvestobo. Nujno bo potrebna telovadba in na splošno bolj zdravo življenje. Petelini bodo v kitajskem horoskopu leta Kače močno prisotni na prizorišču. Družinske in zakonske težave bodo reševali s konkretnimi premiki – selitve, potovanja,... - kar se bo lahko izkazalo tudi kot rešitev službenih težav. Malo več resnosti in skrbi. Svojo usodo bo lahko »popravil« z dobrimi deli, ki jih bo naredil za druge. Ljubezen bo prišla, ko bo najmanj pričakoval. Genialni "izumi" na poslovnem področju  lahko v letu Kače spremenijo Prašičevo finančno prihodnost. To bo zahtevalo od njega tudi poslovne poti. Področje odnosov bo razburkano. Na preizkušnji bosta njegov karakter in poštenost.


Za takojšen dostop do podrobnejše razlage za kitajski horoskop Vodne kače 2013
prosim pokličite 090 64 20.
Tudi ponoči. Med prazniki in vikendi. Na voljo Moneta, kreditne kartice in UPN nalog.


Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme