Kitajski horoskop 2015 leto Koze

Kaj nam za leto 2015 prinaša kitajski horoskop Lesne Koze?


LETO LESNE KOZE

od 19. februarja 2015 do 7. februarja 2016
 

Kitajsko novo leto se bo po luninem koledarju začelo 19. februarja 2015 in trajalo do 07. februarja 2016. To je leto Lesne Koze, ki je osmo znamenje kitajskega horoskopa. Velja za zelo srečno znamenje, pomemben element je les, barve zelena, rdeča in vijolična.

Leto Koze je obljuba mnogo ugodnejšega obdobja, predvsem v primerjavi s preteklim letom. Generalna napoved za prihajajoče leto je, da se bodo stvari končno pričele obračati v pozitivno smer, razmere v svetu naj bi se začele umirjati in stabilizirati. Izjemna je priložnost tudi za izhod iz globalne krize in to bo prelomno leto, ki prinaša upanje za lepšo prihodnost.

 

kitajski horoskop podgana podgana kitajski horoskop bivol bivol kitajski horoskop tiger tiger kitajski horoskop zajec zajec (mačka)
Veliko stvari ne bo šlo tako kot bi si želeli, kljub vloženemu trudu. Kajti leto Koze z elementom lesa, na prvi pogled, ni preveč naklonjeno osebam, rojenim v znamenju Podgane. Občutljivi bosta predvsem področji zdravja in poslovnosti, prav tu se ne zanašajte na srečo. Če boste vztrajali na svoji poti za doseganje ciljev, ne bo negativnih posledic, boste pa večkrat napeti, utrujeni in osamljeni. Čeprav rezultatov še ne bo v tem letu, pa se bodo projekti, ki jih boste začeli letos, realizirali v bližnji prihodnosti. Tudi odnosi bodo na preizkušnji , predvsem v maju in juniju ter novembru in decembru. Rezultat teh preizkušenj pa bo prečiščevanje odnosov, tako prijateljskih, kot tudi ljubezenskih. V letu Koze bo sreča dokaj izmuzljiva za Bivole. Pazljivi bodite predvsem v februarju in decembru, ki bosta precej težki obdobji. V tem času ne sprejemajte pomembnih odločitev na vseh področjih, kajti odločitve bi bile prenagljene in sprejete na podlagi čustev in ne razuma. Tudi na področju odnosov bo nekaj težjih obdobij, predvsem v juniju in decembru. V kolikor se ne boste obvladovali, boste zahajali v spore z obstoječim partnerjem ali sodelavci. Potrebovali boste veliko discipline in samokontrole, da ne boste razbili uspešnih zvez. Že v začetku leta boste razmišljali in načrtovali spremembo bivališča ali zaposlitev, to pa boste lahko realizirali v drugi polovici leta. Na vseh področjih življenja vam bo leto Koze izrazito naklonjeno. Februar, junij in december bodo naravnost idealni za urejanje ljubezenskih zadev. Vezani boste ljubezenski odnos dvignili na višji nivo, zveze bodo zaplule v mirnejše vode, medsebojno razumevanje bo blizu idealnemu. Samskim pa se v teh mesecih obeta srečanje z osebo, ki bo v prihodnosti igrala pomembno vlogo v ljubezenskem življenju. Na poslovnem področju se Tigrom obeta ali zaposlitev ali pa povečanje prihodkov ter pozitiven trend v poslovnosti. Tudi zdravje bo stabilno, pazljivi bodite v juniju, ko se nakazujejo možnosti poškodb. Skozi vse leto pa boste imeli podporo prijateljev, družine in nekoliko starejših sodelavcev. V vseh aspektih življenja vam bo leto 2015 dokaj naklonjeno. Kar se tiče poslovnosti bo potrebno vložiti nekoliko več truda v delo. Imate vse možnosti, da bo vaše prizadevanje opaženo in primerno nagrajeno. Ljubezenske zvezde bodo naklonjene samskim, potrebno pa bo nekoliko več truda vložiti v družabnost. V kolikor že dlje časa gojite čustva do določene osebe, potem bo to leto idealno za realizacijo skrite ljubezni. Vezani bodite previdni in se ne spuščajte v ljubezenske avanture, kajti to bi znalo biti usodno. Zdravje bo dokaj dobro, razen za tiste s kronično boleznijo. Ne zanašajte se na srečo, temveč se dosledno držite zdravniških navodil.
kitajski horoskop zmaj zmaj kitajski horoskop kaca kača kitajski horoskop konj konj kitajski horoskop koza koza
Kar nekaj ovir boste morali premagati v letu Koze. Zdelo se vam bo, da se nenehno vrtite v krogu brez izhoda. V kolikor boste lahko šli preko svojega ega, sprejmite ponujeno pomoč in rešitve bodo lažje, kot si predstavljate. Pazljivi bodite predvsem v poslovnosti, da ne izgubite pridobljenih pozicij. V ljubezenskem odnosu se boste zatekali v preteklost, namesto, da bi gradili na sedanjosti. Samski boste šele v drugi polovici leta našli svojo sorodno dušo, pa še takrat boste preveč previdni in nezaupljivi. V finančnih zadevah ne bodite lahkomiselni, predvsem se izogibajte investicijam, ki obljubljajo hitre zaslužke in nepremičninskim poslom. Da se boste kolikor toliko brez brazgotin prebili do bolj naklonjene druge polovice leta, pazite na to kaj počnete z denarjem, pa tudi na poslovnem področju bodite nadvse previdni. Do julija tudi odložite načrte glede menjave bivališča. Več možnosti se bo pokazalo v drugi polovici leta. Če boste potrpežljivi vas v jeseni čaka možnost dela v tujini, kar bi vam dolgoročno zagotovilo stabilen finančni položaj. V ljubezenskem smislu vam bo to leto bolj naklonjeno. Vezanim se nakazuje skladno obdobje, brez pretresov; leto je dobro tudi za sklenitev zakonske zveze. Samskim se bo ponudila priložnost za novo ljubezen, predvsem potovanja bodo tista, ki vas bodo pripeljala do nove ljubezni. Turbulenc, kot ste jih doživljali v preteklosti, v letu Koze ne bo. To bo zelo dobro leto tako na ljubezenskem, kot tudi na poslovnem področju. Samski boste imeli priložnost za zvezo z osebo, s katero boste postavili temelj dolgoročni zvezi; vezani pa boste poglobili odnos v obstoječi zvezi. Razširili boste tudi krog znancev in poglabljali obstoječa prijateljstva. Prvo polovico leta namenite novim znanjem, kar bo dalo odlične rezultate v drugi polovici. Dosegli boste boljši poslovni status in posledično tudi odlične finančne rezultate. Finančna situacija bo stabilna, izogibajte se samo posojanju denarja. Zdravje bo dobro, samo v juniju in juliju bodite zadržani do postavljenih diagnoz. Poiščite drugo mnenje. Sreča bo spremenljiva za predstavnike tega znamenja. Uravnovesite jo lahko tako, da se držite zadanih načrtov in vložite več truda na vseh področjih. To je leto obračunov s samim seboj, obračunov s preteklostjo in prepoznavanjem kaj je pomembno in kaj lahko mirno spregledate. Nekateri boste ponovno začeli razmerje, ki se je v preteklosti pokazalo za neuspešno. Kljub drugačnemu pristopu, pa zaključek v sedanjosti ne bo prav nič drugačen. Drugi se boste uspešno izognili pasti ponavljanja starih napak, priložnosti za novo zvezo ne boste izpustili iz rok. Nekaj blokada boste doživeli tudi v poslovnosti, vendar jih boste z večjimi fizičnimi in psihičnimi napori, uspeli prebroditi. Če boste vztrajni, bodo sadovi zreli v naslednjem letu.
kitajski horoskop opica opica kitajski horoskop petelin petelin kitajski horoskop pes pes kitajski horoskop prasic prašič
Višek energije boste usmerili predvsem v poslovnost, kar bo dalo zelo dobre rezultate predvsem v poslih s tujino, oziroma celo v tujini. Pomladni meseci lahko prinesejo nekaj težav v odnosih z osebami, ki so del preteklosti. Vezani bodite pripravljeni skleniti kakšen kompromis, da ne boste za vedno končali zveze, ki so se zdele trdne in stabilne. V kolikor se ne boste spuščali v tvegane investicije, bodo finance uravnotežene. Obvladujte stroške, pa boste imeli denarja več kot običajno. Zdravje bo brez posebnosti, bodite previdni samo pri športnih aktivnostih. Za drugo polovico leta pa velja opozorilo za tiste s kroničnimi boleznimi. Ne zanemarite zdravniških priporočil. Dokaj dinamično obdobje se obeta Petelinom v pomladnih mesecih. Na vidiku so številne romantične avanture, ki pa se bodo končale hitro, vendar brez negativnih posledic. Resne ljubezni bodo vzplamtele v jeseni. Vezani se boste spopadali z nezaupanjem in ljubosumjem. Nezaposleni se boste z iskanjem dela spopadali do poletja, jesen pa prinaša odrešitev in možnosti za uspešno poslovno pot. Finančna situacija bo stabilna skozi vse leto, več denarja pa lahko pričakujete v jesenskih mesecih. Ustvarili si boste lahko tudi solidno finančno zalogo. Zelo pozitivno bo tudi področje zdravja, pazite le, da boste psihične napetosti sprostili pravočasno. Pri tem vam lahko pomaga udejstvovanje v športu. Leto bo stabilno in pozitivno za tiste, ki boste znali brzdati svoj karakter. Vezani boste postavljeni pred izziv obdržati ljubljeno osebo. Probleme rešujte znotraj doma, vsako vmešavanje drugih oseb, bi situacijo samo še poslabšalo. Samske čaka nekaj pogledov v napačno smer, dvomov in odlašanja. Osredotočite se na svoje želje in potrebe, pa boste našli odgovarjajočega partnerja. Upoštevajte tudi nasvete prijateljev. Sreča bo nekoliko manj naklonjena v poslovnosti, toda z vztrajnostjo boste premagali manj naklonjene aspekte. Predvsem v aprilu in maju se zanašajte le na zdravo pamet, več boste lahko tvegali v jesenskem času. Denarnih izgub se boste izognili, če boste ostali na realnih tleh, predvsem se izogibajte jemanju kreditov in igram na srečo. Leto Lesne Koze vam prinaša stabilno srečo. V poslovnosti vas sicer čakajo spremembe, ki pa prinašajo boljše pozicije, bolje plačano delo ali pa novo službo. Samski boste morali potrpeti do jeseni, da boste ustvarili novo ljubezensko razmerje. Vezani se sicer ne boste mogli izogniti občasnim prepirom, vendar gledano na splošno, večjih problemov v razmerju ne bo. Eni in drugi pa se izogibajte ogovarjanju in razkrivanju intimnih informacij osebam, ki niso najbolj diskretne. V kolikor pričakujete pozitivne rešitve dolgotrajnejših sodnih sporov, potem se motite. Zadeve se bodo zakomplicirale in na rešitev boste morali počakati še kar nekaj časa. Na področju zdravja bodite pozorni na srce in ožilje, tu bi se znale pokazati določene težave.


Za takojšen dostop do podrobnejše razlage za kitajski horoskop Koze 2015 prosim pokličite 090 64 20.
Oziroma za SMS vedeževanje pošljite SMS s ključno besedo RUBIKON in vašim vprašanjem na številko 3040.


Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme